FANDOM


Season 2 Edit

A Raktáros egy ÉKÁ (Északi Kommunista Állam) ügynök volt, aki a Fekete Herceg megbízásából irányította a Keresztúti ÉKÁ ügynököket. Miután Garrett Blackhead rátalált főhadiszállásukra egy raktárban ahonnan igazgatta alvilági kapcsolatait, elüldözte. A Raktáros a szenzitív információival észak felé vette az irányt, de Hollófészek közelében Nigel emberei rajtaüttötek és elrabolták a ládát.

A Raktáros egy vad királygyík segítségével bejutott a lázadókhoz és majdnem visszaszerezte a ládát. Nigel útját állta és Sir Eron Danien, a Királynőölő és Garrett Blackhead segítségével megölte őt. A láda az információ nagyjával együtt elpusztult a küzdelemben.

Season 3 Edit

A Raktáros helyére Kenwayt küldték, hogy visszaszerezze a Keresztúti bérgyilkoscéhet, Daud Kelyheseit, valamint az ügynökök irányítását átvegye. Kenwayt feltartóztatták Hollófészekben és Daud, Sir Eron, valamint Melano Gaster megölte.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.