FANDOM


Colonel Sarah Frost
Sarah frost
Faj Félszerzet
Frakció Félszerzet/Zsoldos/ÉKÁ
Pozíció Zsoldos
Státusz Él
Kor 46
Kaszt Fighter

A Frost család egyik leszármazottja, Sarah már fiatalon nagy tehetséget mutatott a különféle fegyverek iránt - hamar családjának legnagyobb harcosa lett, részt vett a Tavaszi Háborúban ahol nagyon fiatalon ezredesi rangra emelkedett, azonban nem sokkal később zavaros körülmények között száműzték Üreglakból, miután egyik rokonát és barátját holtan találták. A félszerzet nő ezután északra ment, ahol zsoldosnak állt és hamar egyre magasabbra jutott a ranglétrán, majd megalapította saját kompániáját és az ÉKÁ szolgáltában álló csapatnak egyre jobb fegyvereket szerzett az északiaktól.

Az ezredes kedveli az új technológiákat, csapatát ezek használatára képzi elsősorban, híres mondása ("Az íj is jó, a muskéta is jó, de a legjobb az ágyú") északon szállóigévé vállt Keresztút ostroma után, amikor a keleti kaput az ő csapata szerezte meg, miután a falon hatalmas lyukat ütöttek ágyújukkal.

Kemény és temperamentumos vezető, akinek csapata haláláig lojális hozzá, de nem tűri a fegyelemsértőket, vagy parancsmegtagadókat és gyávákat. Colonel Frost csapata jelen volt Lord Adraihne villájának ostromakor, majd segített ellopni Üreglakban egy déli fregattot.

Sarah, Deina és Yor a Forgószél fedélzetén a Langerhans szigetekre mentek, hogy megmentsék az elfogott északi követet, aki az Egyesült Gnóm Bank alaprajzát hozta volna el nekik. A Langerhans szigetek legerősebb kalóza, Háromkezű Gunnar megpróbálta elrabolni Deinát a gólemet, de a csapat megakadályozta és megmentette a követet és a térképet. Sarah egy acéllemezt ajándékozott Deinának, a közös munka után, amin követheti a megölt ellenfeleinek számát.

Sarah Yor és K6B társaságában Lysbe ment Vlagyimir esküvőjére, hogy kirabolják Zooty laborját. Egy meghívott félszerzetként pózolva Sarah Frost könnyedén bejutott a fogadásra. Miközben a társai megszerezték a szükséges tárgyakat, Frost a kijutáshoz szerzett egy kocsit, és kijuttatta a csapatot a városból.

Miután minden megvolt a bankrabláshoz, Frost a csapat nagy részét (K6B-t leszámítva) a Forgószélre hívta, hogy figyelmeztesse őket egy aggasztó hírre, amit forrásain keresztül tudott meg: a csapatot az ÉKÁ emberei (Kenwayek) el akarják fogni miután elszöktek Üreglakból, hogy átadják néhányukat Üreglaknak, mint Déli ügynökök. Scarfot feltételezhetőleg a Délnek adnák át, hogy javítsanak a diplomáciai viszonyokon (Lord Adraihne gyilkosán jelenleg is elég nagy vérdíj van), Deinát pedig megtartanák maguknak, K6B-t pedig egy másik küldetésre állítanák rá. Ez, és más apróságok amiket összegyűjtöttek az elmúlt hónapokban (a Deina állapotáról szóló levél, a Gnómocaust tervek és a pletykák Scarf átadásáról a Délnek) megrendítették a csapat bizalmát Kevinben, K6B-ben és az ÉKÁban. Sarah Frost és a csapat nehéz döntés előtt állt: hisznek az ÉKÁnak, és véghezviszik a tervet ahogy akarták, vagy kirabolják a bankot a saját szakállukra és elmenekülnek?

Bank belső

Az Egyesült Gnóm Bank

Végül a csapat úgy döntött, hogy kirabolják a bankot és meglépnek a pénzzel: Sarah Frost emberei eljátszották a szerepüket amikor az ál-Zooty kirabolta a bankot, majd a káosz kitörése után több szekérnyi pénzzel kijutottak a csatornákon át a Forgószélre. A bank alatt lakó sárkány kiszabadulása után az ezredes sértetlenül kijutott az alsó széfből, és K6B, Yor valamint Merlo társaságában elhagyták a várost, több millió arannyal a hajójukon, azonban az ÉKÁval a nyomukban...