FANDOM


Season Three Episode Three: Saving Little Ryan Edit

Összefoglaló: Edit

Rpg303

Lord Adraihne vidéki villája

Bár Daud kimenekítette Lord Danient mielőtt Lord Adraihne emberei elfogták volna a herceg parancsára, gyermekeit elfogták és Adraihne egy villájában tartották fogva őket. Lord Adraihne parancsnoksága alatt mobilizálták Keresztút seregeit, azonban a város és a hadsereg is nyugtalan, hiszen előző parancsnokuk, Lord Danien eltűnt és árulással vádolja őt a népszerűtlen Vlagyimir herceg. A királynő, aki Lord Danient vendége volt nyilvánosan kijelentette, hogy ez csak egy félreértés lehet, és biztos benne hogy Lord Danien ártatlan: az ő és fia, Syd herceg népszerűsége azonnal az egekbe szökött Keresztútban.

Lord Adraihne

Lord Adraihne

Bár Lord Danien súlyosan megsérült, állapota nem volt kritikus, és biztonságban volt Daud rejtekhelyén. Amikor a csapat (Jax, Jason, Melano, Sir Eron és Jax egy útközben felszedett csicskája, a részeges Tywin) megérkezett, tervet kovácsoltak hogy kiszabadítság Lord Danien fiait, hogy ne zsarolhassák meg vele. A csapat a villához ment, ahol Tywin, Jason és Jax elterelték az őrök figyelmét, miközben Melano, Sir Eron és Daud bejutott. Hosszasan keresték a villában a gyerekeket (de csak Adraihne anyjáról találtak rengeteg képet), majd néhány őr legyőzése után szembetalálkoztak az alagsorban Melano apjával, aki Adraihnenek dolgozott. Miután sikerült őt meggyőzni arról, hogy engedje találkozni őket Adraihnenel, egy embere elvágta a torkát, és csak Daud gyors közbelépése mentette meg az életét.

A következő szobában szembesültek Adraihnenel, azonban ő levetette álcáját és felfedte magát mint a halottnak hitt Kenway. Kenway elmenekült Daud elől, embereit megölték és a gyerekeket sértetlenül megmentették.

Nigel fontos híreket küldött a csapatnak közben: Északi csapatokat láttak a közelben, akik valószínűleg hamarosan megtámadják a lázadókat, ezért kérte őket hogy térjenek vissza azonnal. Taeral Ferth eltűnt, miközben Zanien Duskwalker után nyomozott, emberei meghaltak, és egy északi kommandós átállt a lázadókhoz, aki fontos információk birtokában van Garett Blackheaddel kapcsolatban.

Előző Epizód: Edit

Breaking Bad // The Phantom of the Opera Edit

Következő Epizód Edit

This is War Edit