FANDOM


Season Three Episode Four - This is War Edit

Összefoglaló Edit

A lázadókat északi csapatok támadták meg. A csapatot Nigel örömmel fogadta, és melléjük adta segítségnek Szergejt, egy féldrow bárdot, aki nagy inspirációja a lázadásnak, és az ÉKÁ himnuszának zeneszerzője. Miközben a lázadók megpróbálták kimenekíteni a csata közeléből a civileket, a maradékuk próbálta visszatartani a támadókat. Kegyetlen közelharc tört ki, ahol lassan az északiak kerekedtek felül.

A csapat úgy döntött, közvetlenül az északiak vezetésére csap le és lemészárolják a tiszteket, esélyt adva a lázadóknak. Egy mágus segítségével sikerült észrevétlenül odateleportálniuk (Tywin hátramaradt), de szembesültek az ÉKÁ egy új fegyverével, egy hatalmas vasgólemmel. A gólemet alig tudták megsebezni, és bár sikerült elég ideig feltartani hogy a tiszteket megölhessék, Jax hősies küzdelemben elesett a hét méter magas tömör vas gólemmel szemben.

Azonban a csatát megfordította a tisztek halála. Az északiak elvesztették bátorságukat és tömegesen menekültek. A gólem ugyan hajthatatlanul támadt, de a hatalmas túlerő végül legyűrte. A lázadók súlyos veszteségeket szenvedtek, de visszaverték az ÉKÁt, és megmutatták mire képesek. Keresztút nagy örömmel üdvözölte ezt, azonban nem nyújtottak segítséget a csata után, hiszen a város két vezető ura eltűnt - Lord Danien Daud rejtekhelyén lábadozik, Lord Adraihneről pedig semmi hír.

Fontosabb Halálok: Edit

  • Jax

Előző Epizód Edit

Saving Little Ryan Edit

Következő Epizód: Edit

Raid on the Shadow Tower Edit