FANDOM


Miranda Summers
Miranda Summers
Faj Ember
Frakció Déli Királyság
Pozíció Nemes
Státusz Él
Kor 18

Season 3 Edit

Miranda Summers a Déli Királyság Főadmirálisának és Lys egyik főnemesének, Lord Steven Summersnek hatodik gyermeke. A fiatal lány apja oldalán Lysben volt a Danien polgárháború végéig. Lord Marcus Danien halála után segített kijutni a várból a régens testvérének, Sir Eron Daniennek és társainak. Menekülésük közben Miranda testvére és jó barátja, Sir Beric hátramaradt, hogy feltartsa Vlagyimir embereit. Arcadiában Miranda vigyázott Lord Danien gyermekeire, Ryanra és Karlra.

Sir Eron árulása és Lord Adraihne békéje után Miranda visszatért Lysbe Sir Peasant oldalán, akivel közel kerültek egymáshoz az Arcadiában eltöltött idő alatt.

Season 4 Edit

Miranda és Peasant románca tovább folytatódott, azonban Vlagyimir esküvőjén mindkettőjüket elfogták. Bár nővérét, Helenát halálra ítélték a lázadásban betöltött vezető szerepe miatt, Mirandát nem. Később Marcus Danien és Cox elcserélték a túszul ejtett Vlagyimirt több fogolyra, köztük Peasantre és Mirandára. Peasant eleinte nem akart a Rambaldi prófécia követőivel tartani, de végül Miranda meggyőzte, hogy Arcadiába, majd a Fellegvárba menjenek.

Season 5 Edit

Miranda és Peasant nem sokkal a Fellegvárra költözésük után megházasodtak, és néhány hónappal később bejelentették hogy Miranda gyereket vár. Ketten irányították a Fellegvár karbantartásáért felelős személyzetet.
Summers családfa

A Summers családfa

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.