FANDOM


Sir Beric Summers
Sir Beric Summers
Sir Beric Summers, a sebhelyes lovag
Faj Ember
Frakció Déli Királyság
Pozíció Elsőtiszt
Státusz Él
Kor 19
Kaszt Fighter

Season 3 Edit

Lord Steven Summers, a Déli Főadmirális harmadik fia, Sir Beric Summers a Déli Királyság haditengerészetének tisztje, aki apja alatt szolgált évekig. A polgárháború kitörésekor apját követte, amikor Lord Marcus Danien oldalálra álltak, Syd herceg trónigényéért. Apja testőrségének feje, és a Hullámtörő nevű déli fregatt másodtisztjeként Lysben volt, amikor Lord Marcus Danient meggyilkolták a konspiráló déli nemesek. Lord Summers őt bízta meg azzal, hogy kijuttassa a városból Lord Danien gyermekeit és öccsét, Sir Eront, illetve Sir Peasantot és Balor Steelboltot, amikor Vlagyimir visszatért a városba a lojalisták oldalán. A Lysi palotából menekülve a csapatot sarokba szorították egy titkos kijáratnál Vlagyimir és katonái. Sir Beric Summers hátramaradt, hogy feltartsa őket, miközben a csapat elmenekült.

Season 4 Edit

Bár súlyosan megsérült, épp időben épült fel, hogy apjával tartson Üreglakba. Itt hajóját elrabolták, és közben Merlo Bilbidus súlyosan megsebesítette és a vízbe hajította az elsőtisztet. Sir Beric Summerst másnap reggel halászták ki a vízből, élet és halál között lebegve. Bár sokáig úgy tűnt, hogy nem épül fel, végül túlélte az incidenst és apjával visszatért Lysbe a királyi esküvőre.

A két halálközeli élmény után erősen megváltozott Sir Beric. A fiatal lovag fél szemére megvakult Vlagyimir emberei ellen, és eltörte több bordáját és mindkét karját Üreglakban. Ennek ellenére - vagy épp ezért - Beric megtalálta hitét, és abban a hitben tért vissza Lysbe, hogy egy isteni küldetése van, és nem véletlenül maradt életben ennyi veszedelem közepette.

Vlagyimir esküvője alatt Melano Gasternek segített kijutni a Lysi palotából, Lord Marcus Danien két kisgyermekét védelmezve. Yor, K6B és Aaron, az ÉKÁ követének segítségével kijutottak, bár Sir Beric újabb súlyos sebet kapott.

Beric Melano Gasterrel tartott Keresztútba, hogy megszabadítsa Lord Marcus Danient. További részletekért lásd: The Chosen Twin. Ezután csatlakozott a Rambaldi prófécia követőihez, és sérüléseiből Arcadiában lábadozott amíg a Alfonz és társai el nem foglalták a Fellegvárat.

Season 5 Edit

A Felegváron Beric hamar berendezkedett, és jól kijött a társaival is - különösen Melano Gasterrel, valamint húgával, Miranda Summerssel.

Sir Beric több társával együtt északra ment, a barbár földekre, hogy segítsen az északi barbárok felszabadításában. Részletekért lásd: S05E01-E02-E03. Amikor a Fellegvárat megtámadták az ÉKÁ csapatai, Sufur és a Sárga Sólyom vezetésével, Sir Beric Zooty és Deina oldalán a hangár védelmét vezette. A Lysi álarcosbálra elutazott, hogy segítsen a csapatnak megvédeni Lady Liz Gastert, de nem volt ott, amikor a Sárga Sólyom lecsapott, és csak a támadás végeztével ért oda.
Summers családfa

A Summers családfa